FRÅGA – BESÖKER (OCH LÄSER) DU DEN HÄR BLOGGEN? KOMMENTERA HÄR (INTE PÅ FB)


Svara i kommentar här på bloggen (INTE PÅ FACEBOOK) om ni verkligen läser min blogg, om ni inte gör det kan ni skita i att trycka på den förbaskade gilla knappen på Facebook. Om ingen läser bloggen, vad är det då för mening att ha kvar den?

KOMMENTERA HÄR INTE PÅ FACEBOOK, FÖR DET ÄR HÄR JAG VILL ATT NI KOMMENTERAR ANNARS ÄR DET INGEN IDÉE ATT HA KVAR BLOGGEN OM INGEN LÄSER DEN…. DET ÄR HÄR JAG VILL HA KOMMENTARERNA ANNARS KUNDE JAG LIKA GÄRNA SKRIVA PÅ STATUSEN PÅ FB… JAG SKRIVER INTE OFTA HÄR EFTERSOM DET INTE VERKAR SOM OM NÅGON LÄSER HÄR…….

KOMMENTERA HÄR ATT DU LÄSER BLOGGEN, FÖR OM INGEN GÖR DET HÄR SÅ ÄR RESKEN J*VLIGT STOR ATT JAG TAR BORT BLOGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer

  1. Comment by Emelie Karlsson on 5 mars 2014 12:53

    Jag läser Louise !

  2. Comment by Maria Myrén on 5 mars 2014 17:36

    Ja läser kära syster! <3

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lolle, min plats för känslor is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu