Lite av det som finns i mitt huvud.


Sår, smärta, lidande och för djupa tankar. Det virar runt i huvudet på mig just nu. Ena dagen är jag hur glad som helst, men andra dagen mår jag skit och helst vill försvinna från jordens yta. det är inte att jag tänker på någonting speciellt eller att det har hänt någonting. Det är bara mitt j*vla huvud som spökar och ställer till med kaos. Ibland vill jag åka tillbaka i tiden, till då jag var barn. Då hade jag inte alla dessa förbaskade problem, allt var lättare eftersom man inte brydde sig så mycket om pengar och var glad för det lilla man hade. När jag var liten ville jag bli vuxen, men den här skiten är inte vad jag väntade. Nu vill jag åka tillbaka och ändra på en hel del saker. Visst jag är lycklig med min kille och vår underbara son, det är en sak jag absolut inte vill ändra på. Det är andra saker jag vill ändra på t.ex den dagen morfar hade sin olycka, som senare gjorde att han dog. En annan sak jag vill ändra på är hur jag skötte skolan, gjorde typ aldrig läxor eller uppgifter. Men mest av allt skulle jag ändra på hur min familj behandlade mig, att bli mobbad i skolan är en sak men att även bli mobbad och trakasserad av vissa familjemedlemmar gör mer ont i kropp och själ. Visst, jag har blivit van att bli illa behandlad, och blivit expert på att fejka skratt och leenden. Även om de endast säger ett litet ord (som de tycker inte är så farligt) kan det göra en annan människa väldigt illa. Jag orkar seriöst inte mer snart, är väldigt nära på att ge upp allt jag åstadkommit och det jag vill. Under vissa perioder märker man verkligen vilka som bryr sig och vilka som bara tänker ”jaha… Nu är det någonting jag inte bryr mig om” eller ”vad är det hon håller på med nu då som får henne att tänka på sådana här saker”. Orkar inte med falska vänner, och släktingar som inte ”ser” vad som pågår när det gäller mitt välmående.

Jag har ingen som jag verkligen kan tala om allt för, visst mina vänner vet en hel del men inte allt. Jag talar inte om allt för dem P.g.a att jag (i mitt huvud) känner som om jag inte kan lita på dem helt, eller som om jag bara är ett andrahandsval om deras riktiga planer skiter sig och de inte vill va ensam. Ibland värkar det även som om jag bara finns när de behöver någonting eller vill ha en axel att gråta på. Jag ställer upp för alla mina vänner, det gör jag, men det är inte alla av dem som ställer upp för mig när jag behöver hjälp.

Jag klarar inte av att ta hand om mig själv, skolan, familjen, vänner och mitt psykiska tillstånd på samma gång, men folk verkar inte förstå det. Det är som om jag ska vara den perfekta slaven och en docka de kan köra med och behandla som skit för att hon inte har känslor, men gissa vad… JAG HAR KÄNSLOR, och de är totalt förstörda p.g.a alla de hårda ord jag fått stå ut med så länge jag kan minnas. Jag har försökt ta livet av mig, och om detta fortsätter så kommer jag lyckas ta livet av mig… och allt p.g.a era hårda ord, de slår mig lika hårt som om jag skulle bli slagen på riktigt…

Visa att ni verkligen bryr er om mig (inte genom snälla ord för de rör mig inte, utan genom snälla gester).

1 Comment(s)

  1. Comment by Maria Myrén on 5 mars 2014 18:08

    Älskade syster! Ja tycker de är riktigt tråkigt att läsa detta, speciellt att du inte har någon att prata med.. Du vet att ja alltid har funnits där för dej och hjälp dej i skolan när folk varit elaka. Du vet att du kan ringa mej när som helst på dygnet oavsett va va de är du vill prata om. Ja blir faktiskt ledsen när du tror att ja inte bryr mej eller inte hjälpt dej. Ja har ju varit din axel som du kunnat gråta mot ända till ja flyttade. De med morfar kunde du inte göra nått åt. Så de ska du inte tänka på, de hade inte blivit annorlunda. Om de verkligen är så här du mår tycker ja att du ska gå till en psykolog eller terapeut som kan hjälpa dej bearbeta alla tankar. Ja tror de är den bästa lösningen för att du ska kunna må bra och se ljuset med livet. Ja älskar dej otroligt mkt och kommer alltid finnas här för dej trots att de kanske inte känns så. Ta hand om dej och RING när som helst om vad som helst! <3<3<3

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lolle, min plats för känslor is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu