Trasig mobil


Igår märkte jag att min mobil inte hade batteri kvar, sätte den för att ladda men det hände ingentig. Jag kollade om det hänt något med den, och det hade det. Laddaren och bebisen har blivit sönderbrända där de sitter ihop, så nu måste jag leta upp pappren på den och skicka in den på reperation. Känns lite sisådär att inte kunna använda den, och för tillfället kan man endast nå mig på Facebook.

Så är det någon som vill ha tag på mig så når ni mig endast där. Och eftersom jag jag har iPad också så är det den jag använder nu. Ljudet på den är på så jag hör om någon försöker nå mig. Jag hoppas att pappren snart hittas så jag kan lämna in mobilen, och att reperationen går snabbt (och inte är för dyr) så att jag kan skicka sms eller ringa till dem jag behöver kontakta.

Även om jag använder mobilen varje dag, så känner jag mig inte helt borta ändå. Enda orsaken till att jag vill ha den lagad, är att jag vill kunna kontakta vänner, familj och i fall det skulle hända något. Tur att jag har alla kontakter uppskrivna i en telefonbok, för då är det bara att låna någons om det skulle behövas. Då kan jag nå personen oavsett om jag har min mobil eller låna en.

När jag lämnat in telefonen hoppas jag att jag i alla fall kan få en lånetelefon så länge, så jag är kontaktbar till de som behöver kontakta mig. En annan sak är att jag bara kan nås via Facebook om jag är på en plats med wi-fi, eftersom jag inte har ”mobilt internet” på den.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lolle, min plats för känslor is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu