Lånemobil


Lånar nu min svågers gamla mobil, så nu går det att få tag på mig igen (mer än på Facebook). Visserligen är det inte en touchtelefon, men så länge det går att ringa och skicka sms är jag nöjd. Huvudsaken är att folk ska kunna nå mig, även när jag inte har tillgång till internet, så nu känner jag mig mer fri ifall det skulle hända något och jag måste ha tag på någon fort. Är fortfarande glad över att alla (utom en) av mina kontakter är uppskrivna i en liten telefonbok.

1 Comment(s)

  1. Comment by Ingegärd on 9 november 2015 13:37

    Hoppas det inte e mitt nummer som e borta
    Kramisar från mormo

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lolle, min plats för känslor is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu