Min son, min familj och mina vänner


jag vet att det inte är ofta jag skriver här, men har så mycket för mig ute i livet och känner att hela mitt liv inte ska stå på nätet. Jag vill inte att alla ska ha reda på allt som pågår i mitt liv, mitt liv är mitt och jag bestämmer vad som ska visas och inte visas. Många använder sin blogg varje dag och lägger ut allt om deras liv, vad de gör och vad de planerar, men sådan är inte jag. Även om det inte är ofta jag är inne på bloggen, så har jag inte glömt att den finns. Mina prioriteringar är först och främst min son, min familj och mina vänner, vad som kommer sedan vet jag inte förrän det händer. Det viktigaste för mig är att alla de jag håller kär mår bra. Min son ska ha allt han behöver för att må bra, och tycker att hans liv inte ska läggas ut offentligt där alla kan se det.

Jag har offrat allt för hans skull, och det är han värd. Han är det viktigaste och mest värdefulla jag har, och om det behövdes skulle jag offra mitt liv för att han skulle få leva. Visst blir vi osams och arga på varandra ibland, men han ska veta att jag alltid finns där när han behöver mig. Han är mitt liv.

Min familj och mina vänner är också viktiga för mig, jag ställer upp för dem och det hoppas jag att de vet. Jag har alltid hört att jag sätter andra före mig, och det stämmer. Jag bryr mig mer om andra än vad jag gör om mig. Hur min son, familj och vänner mår är viktigt för mig, jag klarar inte av att se någon jag älskar må dåligt. Även om jag mår dåligt och bara vill försvinna, hjälper jag mina nära och kära så mycket jag kan. Utan dem skulle mitt liv vara meningslöst, utan dem skulle mitt liv vara tomt. Jag älskar dem mer än allt annat.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lolle, min plats för känslor is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu