Tassen❤️


Älskade Tassen❤️  du va inte min hund på riktigt, men det kändes så. Du gav mig alltid en kärleksfull blick, och jag kunde inget annat än att le när du va nära. Även om vi inte kände varandra så länge, kändes det som om jag känt dig i hela ditt liv. Du blev alltid lika glad av att få träffa mig, så glad att din matte inte ens kunde hålla i kopplet när vi möttes efter vägen❤️. Du va alltid lekfull och ville springa omkring, men åren va inte snälla mot dig, du blev äldre och äldre, tillslut tog din energi nästan helt slut och du orkade inte springa omkring och leka som förr. Men även i dina äldre dagar va du alltid lika glad, och kärleken du bar i ditt hjärta lika stor som den alltid varit. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta❤️ och där kommer du leva för alltid, utan att bli gammal, utan att ha ont och alltid full av energi. Du kommer alltid att vara en av de bästa hundarna jag träffat.

Älskade Tassen❤️  du fick ett långt och lyckligt liv. Ingen annan kan mäta sig med din helt unika personlighet och kärlek till livet. Jag är glad att jag fick träffa dig och va en del av ditt liv, även om det bara va i några år. Jag kommer alltid att minnas dig.

jag älskar dig Tassen, tills den dag jag glömmer hur man andas. Du kommer alltid att vara en del av mitt liv. Alltid älskad, aldrig glömd❤️❤️

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lolle, min plats för känslor is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu